Adequad Phone

Gepost in meer aanbiedingen

15 % van de bedrijven hebben hun call center in Frankrijk uitbesteed aan deze dag ( en bijna 30 % in de VS ) , en dit percentage blijft stijgen elk jaar . Kostenbesparingen, flexibiliteit , beheer van variaties in de activiteit , het delen van ervaring .... Outsource de receptie of verzending van deze telefoontjes vele voordelen . De missie van de groep is Adequad een succesvolle outsourcing zakelijke gesprekken , garantie van continuïteit van onze relatie centra wonen . Onze aanpak is gebaseerd op een drager van upstream denken over je doelen voor de operationele uitvoering door de selectie van technologie en menselijke middelen afgestemd op het probleem : uw klanten en word een beetje van ons.


- De diensten Adequad Phone

Adequad begeleidt het bedrijf gedurende de levenscyclus van uw klant

Focus : expertise in technische bijstand
Door zijn sterke technologische cultuur , heeft Adequad aanzienlijke expertise opgebouwd in technische programma Helpdesk en heeft belangrijke referenties in de IT en telecom domeinen met klanten als AOL , MSN , Microsoft , Gateway , Tiscali , SFR , Xerox ...


- Adequad Telefoon : onze benadering van zaken

- De Adequad Phone oplossing is gebaseerd op drie belangrijke criteria :

    - ECONOMISCHE OPLOSSING

Bij het vaststellen van een telefoonverbinding , hebt u de keuze tussen het bouwen van je eigen bord ( interne leasekosten , hardware / software , lonen , loonbelasting ... ) , uitbesteden aan een callcenter in Frankrijk (kosten extern: loonkosten uur ) of vertrouwt zijn relatie met een telefoniste centra van internationale contacten als Adequad .

Het kiezen van een provider gevestigd in Frankrijk al kunt u profiteren van een economie door het delen van uw verkeer , alsmede het delen van ervaringen en infrastructuur die dienst door grootstedelijke locatie onderworpen aan dezelfde beperkingen en administratieve sociale je , en daarbij de voordelen die u kunt verwachten van outsourcing.
Kiezen Adequad kan aanzienlijk verminderen uw budget besteed aan relaties met klanten, via callcenters in Marokko ( Frans ) India ( Engels ) of Mexico ( Spaans ) die kostprijzen ongeveer 40 % lager zijn .


    - BESTE KWALITEIT

Project management is de sleutel klantrelatie en projectstuurgroep callcenter podium.
De toegevoegde waarde van Adequad ligt in zijn hoedanigheid managementteams verplaatst . Breng kwaliteit in call verwerking betrekking heeft speciale aandacht in de selectie, opleiding en begeleiding van human resources. Wij zijn voorstander van overinvestering op bestuurlijke coaching om dagelijks te verhogen en de kwaliteit en de productiviteit van uw bedrijf klantrelatie .
Door zijn internationale aanwezigheid , Adequad voordelen van hoogwaardige banen bassins waardoor ze recruitment plannen gericht op hoog niveau exploitanten profielen ( universiteit, school of engineering, ... ) te maken.

werving
    - Een pre - selectie van profielen op basis van de ervaring van telefonische technische of zakelijke vaardigheden, persoonlijkheid en motivatie
    - Een gekwalificeerde selectie gebaseerd op testen speciaal ontworpen voor de dienst uit te voeren

opleiding
    - Initiële opleiding in relatie met de klant en in het bijzonder om een telefonisch interview
    - Een grondige kennis van de klant en de organisatie , die allemaal zijn vastgelegd in een uitgebreide training kit , onder voorbehoud van uw goedkeuring
    - Training in Informatie Systeem voor het beheer van de activiteit ( Gereedschap Front & Back Office )
    - De betrokkenheid van onze structuur Management ( CSM - Customer Service Manager en Operations Manager ) in verschillende fasen van de opleiding ( initiële en permanente )

In een zeer concurrerende zakelijke omgeving , activiteiten Adequad blijven evolueren . Dat is de reden waarom Adequad is onderdeel van een proces van permanente educatie . Ons aanpassingsvermogen wordt versterkt door een onmiddellijke reactie , zodat iedereen in het contact center te richten op uw behoeften en trends .

De implementatie , optimalisatie en rapportage
MSC ( projectleider ) de operationele verantwoordelijken geldt een bewezen methodologie in de uitvoeringsfase :
· Doelstellingen : Gedetailleerde beschrijving van de omvang en het niveau van dienstverlening en de bijbehorende doelstellingen .
· De maat en selectie van het team .
· Ontwikkeling van scripts en procedures
· Training telesales
· Definieer rapportage methoden en procedures voor kwaliteitscontrole

Telefoon operaties worden gemonitord en geoptimaliseerd volgens verschillende evaluatiecriteria :


    - INFRASTRUCTUUR PERFORMANCE

- Anglophones callcenters in India ( Mumbai ) of Frans in Marokko ( Rabat ) : 650 drukke telefoon posities.

- Robuustheid faciliteiten : alle hardware en software zijn onderworpen aan back-up procedure en heeft een redundante architectuur zorgt voor een optimale beschikbaarheid voor de behandeling van klantcontacten . De oplossingen zijn :
    - Alcatel 4400 PBX
    - Huurlijnen voor internationale stem met volledige back - up ISDN
    - Aansluitingen op de leider operator in het land met volledige back - up ISDN
    - Call management is geoptimaliseerd met de volgende kenmerken : ACD , CTI , IVR , Call blending ( flexibiliteit)