Adequad Premium

Gepost in meer aanbiedingen

de noodzaak

De zoekdienst Adequad Premium is voor white label portaalsites . Het is een dienst bijgestaan ​​onderzoek op het internet in real time en beschikbaar 24h/24-7J/7 .

Diensten beschikbaar op het internet zijn meestal nog vrij is financiering algemeen aangenomen te worden gedekt door reclame-inkomsten . De laatste, in scherpe daling voor enkele maanden , waardoor aanbieders van inhoud en diensten te verplaatsen naar betaaldiensten diensten met toegevoegde waarde .
In aanvulling op deze behoefte , moeten sites die betaalde diensten ook maximale uitkering proces te vergemakkelijken en tegelijkertijd volledige veiligheid voor de gebruiker. Betaling voor diensten kan dus worden uitgevoerd op verschillende manieren ( abonnementsgeld voor , betaling duur , micro - betaling, ... ) . Als onderdeel van haar aanbod Adequad Premium Adequad biedt verschillende betaalmethoden:

- Een keer gebaseerd op vraag ClickSoEasy .

- De akte op basis van het W - ha en biedt AVA WANADOO FRANCE TELECOM

Betaalde diensten moet een verrijking waarde hebben . De consument moet worden verwijderd uit de dienst en een financieel voordeel , bespaart tijd en uitbreiding van haar professionele leven buiten het werk en tastbare manier . Bovendien moet de inhoud dan wat consumenten zouden offline betalen . Hij moet gebruik maken van het internet om consumenten aan te trekken van een innovatieve , leuke en aantrekkelijke manier door te spelen op de kwaliteit , ergonomie en service. Tot slot , om redenen die voor de hand zal verschijnen , dezelfde service mag niet vrij beschikbaar zijn op een andere site .

de oplossing

Na het stellen van een vraag in natuurlijke taal en ingeschreven is ( e -mail ) , wordt de gebruiker ondersteund door een Adequad operator ( "Web Wizard" ) .
De Chat dialoogvenster dat vervolgens tot stand gebracht tussen de gebruiker en het web Wizard kunt , indien nodig , om de vraag te verduidelijken en onmiddellijk verzamelen van de gebruiker opmerkingen over de ontvangen reacties . De gebruiker heeft de mogelijkheid om dergelijke aanvullende elementen verzoeken indien hij van oordeel is dat de pagina's die door de exploitant reageren slechts gedeeltelijk op zijn vraag .

    Met Adequad Premium , de consument heeft een gemakkelijke toegang tot de rijkdom van het web door middel van een dienst die meer dan 60 % van de netto- in real time covers, toegankelijke en natuurlijke taal die drastisch vereenvoudigt het gebruik van het internet
    Le Chat is een zeer populaire recreatieve functie , die wordt gecombineerd met de menselijke nabijheid van Web Wizards
    De Adequad premium service gaat veel verder dat de voorgestelde Adequad.fr , die gewoon vinden een relevante website in maximaal 7 minuten , zonder verplichting tot resultaat op een mislukking in onderzoek zoekservice. Zoek Adequad Premium geven u alle garanties voor succes.
    De service is perfect geschikt voor de nieuwe generatie van de internetgebruikers , vrouwelijker en meer senioren en minder ontwikkelde computervaardigheden en waarderen menselijke hulp in een puur technologische wereld .

Hoe het werkt?

Gebaseerd op de standaard gratis service Adequad , Premium Service heeft de volgende specifieke kenmerken :
- Voorrang of verzekering voor uw gebruikers worden opgevangen snel door de meest ervaren Web Wizards
- Een formaat meer volledig antwoord : 3 URL's worden naar de gebruiker gestuurd om een zo volledig mogelijk antwoord te geven
- Zijn te complex om te worden beantwoord in real-time problemen worden verholpen binnen 24 uur door een team van de nacht . De gebruiker ontvangt dan haar antwoord per e -mail
- In geval van niet - respons , een vrij onderzoek beschikbaar is voor de gebruiker
- De dienst is toegankelijk via Premium ClickSoEasy aangesloten op het internet via een modem of gebruikers aangesloten op een permanente verbinding ( ADSL , bedrijfs-LAN , kabel ... )

ClickSoEasy ( http://www.clicksoeasy.com ) is een betaaloplossing Internet credit card , geen abonnement, compatibel met elk apparaat (PC , Mac , IE , Netscape ) en toegang tot het netwerk ( modem aansluiting telefoonlijn permanent) . Deze oplossing stelt internetgebruikers consumeren internetcontent zoals informatie , muziek , video's, games , of een ander type van dienst met toegevoegde waarde .