Missie

Gepost in Outsource

Outsourcing heeft vele voordelen : kostenbesparing , flexibiliteit , beheer overflows activiteit ( seizoensinvloeden, uitbreiding van uren ... ) , de betrouwbaarheid van een dienst die uniek is , en reden om ... maar als het gebruik van de volledige of gedeeltelijke outsourcing van customer relationship is steeds vaker voor , een aantal problemen blijven in de hoofden van de bedrijven . Mijn provider zal hij begrijpen van de details van mijn werk ? Zal hij integreren met mijn informatiesystemen ? Wat zijn de gevolgen voor mijn interne organisatie? ...

De missie van de groep is Adequad maken je leven een succesvolle outsourcing , het garanderen van de duurzaamheid van onze relaties , en dit om u te helpen van ontwerp tot uitvoering van de operationele strategie met uw klant technologie├źn en oplossingen je doelen . Verwachtingen van uw klanten zijn simpel : de meest effectieve op grote reeksen van mogelijke snelle verbinding ( lage latency ), aangepaste ( kennis van de geschiedenis van de betrekkingen ) , ( resoluties 1 niveau zonder veel klimmen ) en homogene ongeacht het communicatiekanaal gebruikt ( een bezoek aan uw verkooppunten, hotline , website , enz ... ) .

Elke maand behandelen we meer dan 1 miljoen aanvragen voor hun aandeel van 55 bedrijven uit 12 sectoren : klanten zullen ook een beetje van ons en we streven ernaar elke dag over de hele wereld technologie├źn meest geschikte en de meest bekwame om beter te voldoen aan het personeel .